Tuesday, May 18, 2010

Vissa människor är störande...

Asså denna dagen var UNDERBAR...

Visst är det så att saker händer när man minst anar det. Jo så är det !
Folk runt omkring mig har börjat räkna ner mina sista dagar i Doha. Det är verkligen trist. Tillochmed de på Safeer(restaurangen jag äter lunch på) har börjat räkna ner.

Ibaland brukar jag äta helt ensam (om inte Maro och hans ingenjörer kommer till centret). Men idag, ville typ alla äta med mig. Bassel ville, maro ringde, jenni sekreteranren fråga, och en kompis till mig ringde. Asså man visst inte hur man skulle splitta på sig, eller hur många gånger man skulle äta. Kan ju inte heller säga : "ah jag äter med dig imrogon, och med dig i övermorgon"...

Men, jag ska tala om resultatet för er. Jag sa till Jennie, kom vi äter jag du och Bassel. Bassel och Jennie kommer inte så bra överens så Jennie tacka nej :P

Next, till Bassel: "kom jag du och Maro äter ihop" Svar: "oh nej, skämmig du är, 5alas jag och du äter ihop imrogon istället.

Då gick jag ner till centret lite sent. Där satt Maro och de andra som sa:
- Vad sen du är. Vi har redan ätit upp
- Ja jag vet, ingen fara ni kan gå helt ok, jag kan äta med min kompis (öhhöhöhöhö)
Så staack de också. Jag väntade någon minut så kom min kompis och så käka vi buffe med pizza, pasta och massa annat. På slutet fanns det desert också. Det var jättegott. Mätta och belåtna så tog vi en runda runt centret och kolla var jag jobba, var kompisen jobba, och bestämde att vi kanske ska hitta på något i helgen. Lite skoj.

På jobbet idag så fick jag alla papper jag behövde från Ali. Kändes jätte bra. Ska läsa igenom det lite och börja skriva sedan. I papprerna står massa privata grejer också. Bland annat om alla arbetare, vilket år de är födda, vad de har för exakt utbildning hur många års erfarenhet och hur många år de jobbat inom företaget. Jag var jätteglad över vad jag fått. Personligen skulle jag aldrig ge ut något sådant till en praktikant. Men men vad ska man säga, jag är jag :P

Igår satt Mosa och klaga åt mig om Bassel. Att Bassel inte har gett honom bevis på sin utbildning och så. (Jag tycker inte om att Mosa tror sig vara någonting) Idag visade jag därför Mosa pappret jag hade om de utbildade ingenjörerna och sa:
- bara så du vet. Här ser du att Bassel är civilingenjör!
Mosa blev superintresserad av vad jag höll i och typ smårykte det ifrån mig. Jag blev lite sur faktiskt. Han börja rota och titta och till slut sa han:
- får jag kopiera?
- nej tyvärr, Ali ville inte att jag skulle visa någon, men om du vill kopiera så ska jag ringa Ali och fråga snabbt
- NEJ! NEJ! NEJ!
- ÖHHHH, varför inte?
Mosa kollade jätte konstigt på mig och sa "eh jag kan ringa och fråga själv"
- ok som du vill.
Mosa tror sig verkligen vara något stort. Han gick fram och tillbaka och sa "ja men om det finns något sådant på företaget så borde jag också få det, jag ska gå och fråga Fakhre"
(Men gå då din lilla gris, tänkte jag)
Mosa gick och kom tillbaka jättesnabbt. Tror inte att han fick tag på Fakhre, men han påstod att han också skulle få en kopia. WHAT EVERRRR

Jag gick och kom tillbaka en stund senare. Tror ni inte Mosa bad mig få kolla på det igen? Asså jag blir så arg på sånt folk. Man vill ju inte vara för taskig heller. Men Mosa visade sig verkligen vara en gris idag. Han tog fram papper och penna och börja skriva av allting ! Asså vad ska man säga till sånna människor ? (Om jag säger att du inte får kompiera utan Alis tillstånd, tror du du får skriva av då?)

Jag undrar vad Bassel kommer säga när han får reda på detta. Han kommer dampa ännu mer...

Hur som helst. Idag var som vanligt. Jag skulle skriva den dagliga rapporten. Så jag åkte upp till toppen och började gå neråt. Asså jag är såååååå sååååååååå trött. Slutade en timma senare än vanligt idag också! När Maro hämtade mig så sa han till mig att det syntes att jag var trött.

Men jag hade en sån underbar dag verkligen. Allt var toppen, och jag typ sprang tillbaka till jobbet efter lunch. Anzir (en ingenjör) undrade varför jag sprang. Vad ska man säga ? "öh jag är glad" ? Så kommer lilla Mosa och sabbar. Ville Nita honom innan jag gick hem idag...

Värst av allt. Tror Mosa typ har fått reda på att Ali sagt till mig att jag ska komma tillbaka och jobba på deras företag. Därför frågade Mosa mig
- ska du komma tillbaka och jobba här sen?
- kanske (dryg som fan)
- yalla, nchalla ma tla72i haida el mawdou3 (hoppas du inte hinner med detta bygget)
- öh? varför inte? Jag ska komma tillbaka om 6 månader (inte för jag ska det på riktigt, men jag var sur på honom)
- 6 månader?
- vadå då ?
- nej inget, det är bra...

Jag ska säga till Mosa att Ali är min farbror innan jag slutar VÄNTA BARA...

mouhahaha

JUSTEEEEEEEEEE haha, en annan sak som fick mig att skratta idag. Bassel och jag skulle ta följa till centret vid lunch idag. Han skulle till bilen jag skulle till restaurangen. Tror ni inte Bassel ställer sig och väntar på hissen? Asså han skulle ner en våning!
- Vad grejar du med ?
- jag ska ner
- men ta trapporna din latmask
- nej...

haha så kom hissen och Bassel gapa att han skulle stanna. Jag står i bakgrunden och viftar på hissen att fortsätta och inte stanna. Och killen i hissen fortsatte. Det var såååååå roligt. Så Bassel stanna kvar och väntade tills hissen kom tillbaka. Och jag vifta att han skulle fortsätta. Killen i hissen sa till Bassel "she said no"
och Bassel dampa "I said STOOOP"
- but she said NO
- just wait, minus 5 hours for you... just wait (han skulle dra av 5 timmar av hans arbete, stackars killen)

Men jag sa till Bassel att jag skulle bli jätteledsen om han gjorde så. Och Bassel sa, "wlak kilshin illa ma tez3al Hannan" (allt förutom att Hannan blir sur).
Så tvingades han ta trappora och jag fick skratta lite extra ! mouhahahah

No comments:

Post a Comment