Saturday, May 15, 2010

Hot Day!

Dagen var OTROLIGT varm. Herregud. Inte ens till första våninge kom man utan att bli svettig. Jag skulle ut på Debeens updrag, och göra den dagliga rapporten. För varje våning jag gick upp, var jag tvungen att övertala mig om "bara en våning till...". Till 17de våningen kom jag, sedan kände jag hur ryggen verkligen var en vattenpöl. Jag gick tog hissen ner. Drack lite vatten. överförde bilderna på datorn och skulle precis sätta mig för att skriva lite. Då kommer "lilla" Bassel på besök och babla en stund. Sedan var det dags för lunch.

Jag åt på safeer idag igen. De vet precis vad jag vill ha...
- som vanligt ? var det en i köket som ropa...
Men killen i kassan sa till mig att han hade gjort en typ pastagratäng på kyckling (han har märkt att jag inte äter kött). Så det fick bli det istället. Till varje måltid får man en liten skål med soppa ochså. Det var faktiskt jättegott.

Tillbaka till Lotus. Jag var tvungen att gå upp de sista våningarna, var så orolig att jag inte skulle hinna klart, därför åkte jag upp direkt. Till 17de våningen. Sedan därifrån tog jag trapporna till toppen. Det var en hel del arbete som pågick.

Påvägen ner skulle jag ta hissen. De båda hissarna möttes på våning 17 igen och man hörde ett VRÅL från andra hissen som bad hissen jag var i att stanna. In i hissen kom vem ? kan ni gissa?
B
A
S
S
E
L
- vaaaaaaaaaaaaar har du varit?
- uppe och tagit kort
- jag snodde din datorn, satt på ditt rum och väntade på dig. Du är så dum, elak, taskig osv.
- men lägg av nu, varför det då?
- varför frågar du mig inte om jag vill följa med?
- men snälla förra gången gick vi ner 3 våningar ihop sedan blev du skit trött och ville ta hissen. Hur skulle det vara om du fick GÅ upp alla våningarna
- ah så du vill att jag ska tro att du gått upp?
- japp
- jäkla svennis, du säger japp hela tiden, precis som Fakhre, inte konstigt att de trodde du var hans dotter :P . Var ska du nu
- ner till kontoret
- nej du ska med upp på taket IGen mohahah

Så upp på taket igen. Det var faktiskt intressant. Bassel visade mig hur man lyfte ett plattform från våningen under till våningen över med lyftkran. (Kolla bilder)

Nu återstår bara att skriva klart rapporten. Hoppas jag hinner klart idag. Orkar inte stressa. Men jag är så trött.

Glömde säga att Debeen kom in till mitt kontor idag och kollade igenom alla bilderna. Han var mycket nöjd, och då blev jag glad :D ...







Bassel är så rolig. Han posa brevid sina arbetare och bad mig ta kort :P Måste läggas ut. (Ibland undrar jag vad de skulle säga om de visste att jag skrev allting de gjorde och la ut på min blogg!)



No comments:

Post a Comment