Tuesday, May 11, 2010

trötttttt

ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÅÅÅÅ TRÖTT nu efter jobbet. Orkar inte ens gå upp för att hämta vatten. Maro undrade om jag skulle med till Villaggio (ett köpcenter som är ganska långt härifrån) men jag är såå trött. Det roliga var att han fnissa efter att han fråga och sa: "haha du blir trött på jobbet nuförtiden" och hån-fnissa vidare.

Det var massa spring i trappor, upp ner, ner upp, till kontoret upp ner. Herregud 25 våningar upp + 2 våningar ner = 27 våningar totalt. Nehme sa till mig att gå ner i källaren och kolla hur de fyllde ut betong. Jag gick ner. Då ringer Bassel och säger kom upp och kolla vad de gör på taket. Hissen kom aldrig så jag tog trapporna halvvägs. Jag tog med mig Bassel på en runda ner för våningarna, för att kunna göra den dagliga rapporten åt Deeben, men tror ni Bassel orkade mer än 4 våningar på trapporna. Istället åkte vi ner med hissen, och sedan fick jag springa upp igen.

Jag käka på centret idag, på samma ställe som igår. Mannen i kassan satt och vänta på mig.
- shooo, kifik lyoum (hur mår du idag)
- jag mår bara bra tack (smile)
- samma som vanligt ?
- ja snälla
- ris eller pomes?
- spelar ingen roll

Igår tog jag gult ris, det var jätte gott. Idag la han bara på vitt torrt ris, inte lika gott. Så nästa gång ska jag inte säga att det inte spelar någon roll.
Maro satt och vänta på mig. Han är verkligen så söt. Han frågade mig varför jag alltid kollar på honom och ler. Det är för han är så söt och snäll, och så gör han/ säger han saker som är lite knas. Hahah

Snabbt lunch och tillbaka till kontoret. Gjorde klart lite av rapporten från igår som jag inte hann klart med, och började lite med den nya. Sedan kom Bassel...
- taket ?

Jag skulle bara springa in på toa så ringer telefonen...
- vart tog du vägen?
- snälla en minut ska bara in på toa(helvetet):P

Uppe på taket hade arbetarna missskött sig och Bassel fick urspår. Maro ringer och jag hör inte ett ord. Det var dags för mig att gå hem. Egentligen ville jag inte hem, men vill inte vara jobbig och skicka hem Maro, och sedan får han åka tillbaka och hämta mig. Stackarn väntade ändå 10-15 minuter på mig innan jag ens hann ner från taket ut. Hissen kom som vanligt inte, så jag började springa i trapporna tills jag såg hissen. Killarna som satt och vänta på 25e våningen frågade mig:
- why stairs ?

En annan sak. Man tror inte att killar lägger märke till "tjejgrejer" MEN det gör de faktiskt. När man jobbar med ENDAST killar fattar man. De har kommenterat bland annat mitt hår, mina naglar, skor och kläder. (Bara så ni vet girls, killar gillar tydligen rött nagellack).

Vet inte om jag ska åka till centret eller inte. Får se strax. Är faktiskt lite sugen på att köpa lite grejer, men har ingen ork. Ha det bra så länge´...

puss & kram gullebarn

No comments:

Post a Comment