Wednesday, May 5, 2010

Matfestival!

Satt vid datorn, och blev sugen på något gott så jag bestämde mig för att gå ner till LuLu hypermarket som ligger här brevid huset. Tydligen var det värsta food-fiesta där idag. Fan vad skönt det var att gå omkring i en verkligen hyper stor mataffär och ha hög musik i bakgrunden och massa smakprover på allt möjligt. Kokt ris med jättegoda kryddor. Det var inte lite man fick smaka! Sedan var det choklad, kakor, saft, juicer, ja till och med mjölk!

Utanför kassorna var det mat-tävlingar. De små pojkarna tävlade om vem som kunde äta mest glass under en viss tid. Första-,andra-, och tredjepris delades ut. Inslagna paket. Tredje paketet var så tungt att killen fick hjälp med att bära ner det för trapporna.

Ja men det är ju sånt vardagligt ni vet som alltid händer i Sverige också :P inget att bli överraskad över, ELLER? ...

Asså mat-affärerna här är helt sjuka. Något jag kommer sakna mycket. Här finns det massa alternativ att välja mellan. Exempelvis finns det kiwi-juice, puddingar i olika smaker, små gurkor, små bananer. Viktigast av allt, alltid nybakat bröd, flera hyllor, flera sorter, och de är supergoda. Har hittills inte köpt något jag inte tyckt om. Man njuter lixom av att handla.

Lovar att ta bilder på mataffären senare...

No comments:

Post a Comment