Monday, May 10, 2010

Mkt jobb

Vad pigg jag var igår kväll. Tvätta, städa, dusha, måla naglarna, snacka med alla kompisar, reta Maro... det tar aldrig slut. Var inte det minsta trött och ville inte gå och lägga mig. Därför ORKADEEE jag verkligen inte vakna i morses. När det knacka på dörren kände jag hur gärna jag bara ville fortsätta sova och ignorera det.

Tog med min laptop idag. Jag och Debeen gick igenom den lilla rapporten som jag gjorde och han var supernöjd. En ny runda idag. Tog hissen upp till 19de våningen, och lättrade upp till 25 därifrån. Gick ner, trappa efter trappa och kände hur kläderna klibbade fast på mig. Så äckligt. Bassel ringde flera gånger
- var är du?
- våning 20, påväg till 19
Han kom fram till våning 19 (efter 100 år) och ringde mig...
- var är du?
- haha, våning 12
- vad? ska jag jaga dig eller?
- haha jag kommer upp när jag är klar.
- ja kom och kolla hur de ska fylla ut pelarna
Jag gjorde klar min runda, som tog längre tid än jag trodde och sprang upp till sista våningen. IGEN, hissen har 100 år på sig innan den kommer, så det går snabbare att ta trapporna. Jag kom upp på taket helt genomblöt. + att det är kokhett här i Qatar. Jag kollade mot havet och iblillade mig verkligen ett dop, en dykning från 25 våningen ner i havet hahaha. SÅÅååååå passande hade det varit.

klockan blev mycket och jag hann inte på lunch förrän klockan 13.30
Jag gick ner till centret och köpte mat i den resturangen som jag brukar. Skall förklara en sak innan jag fortsätter min lunch-historia.
På city-center uppe på sista våningen är det masssa restauranger (bla subway, pizzahut, safeer, kfc, kinamat, kudo, mc'donald m.m.). Restaurangerna är placerade i typ en halvcirkel och i mitten finns genensamma sittplatser. Stor area med massa bor och stolar och man kan sitta var man vill.

Så idag när jag gick till center så bestämde jag mig för att äta på safeer (en restaurang som har grillar, ej fast-food). Killarna där känner igen mig. Från första gången jag beställde så kommer de ihåg mig, så varje gång jag går dit, så vet de vad jag vill ha. Undertiden som jag väntade på att de skulle lägga ihop min matbricka, så stod mannen i kassan pch fråga ut mig... Från deras frågor märkte jag hur mycket de lagt märke till mig. De visste bland annat att jag brukar luncha ihop med en kille (Maro) och de kom ihåg vad Maro hade sagt ill mig första gången vi var där ihop. Maro hade sagt till dem att jag inte kan arabiska, och därför undrade de var jag kom ifrån och vad jag gjorde här. Om jag var gift och om jag skall stanna. Och så vidare...

Köpte med mig donuts som vi käkade uppe på taker. Vanilj innuti och chokolad utanpå. Var riktigt mumsigt och kladdigt. Inne i donuts affären ville killen sälja mig allting:
- mam, we have ice-cream if u want
- no thanx
- ok, let's make a coffie for you
- no thanx i dont like coffie
- ok than let's bring...

Puckade jävlar :P

Dagen fortsatte uppe på taket en stund, sedan nere på kontoret. Sedan kom Maro och hämta mig. Nu är jag hemma och skall börja med rapporten. Orkar verkligen inte med den skiten. Tänk om jag ska göra detta varje dag i denna sista månaden, kommer fan inte ha någon fri-tid överhuvetaget!

No comments:

Post a Comment