Wednesday, April 28, 2010

Fönster...

Vad ska man berätta om denna dag...

Vi började med att kolla hur fönsterna skall placeras på plats, och hur man ska få till det, för att inget från utsidan skall synas. Det är nämligen så att hela Louts tower ska vara glas från utsidan. Mellanhållande aluminium, skall inte synas från utsidan. Fönstena är därför designade på ett sätt, med typ ett hack längst hela sidan och botten. I denna skall en metallgrej sticka in, hålla fast fönstret, och från andra sidan, skruvas fast i aluminumet som kommer att synas från insidan. Rätt coolt faktiskt.






Det var tyst hela morgonen på siten, vilket tyder på att Basel inte var på plats. Haha senare när man började höra gap, var det bara att gå ut och hälsa.
- men min bror väntar ju på dig
- jaa, jag ska gå strax

Jag gick ner till grannbygget. HerrrreeeeeeeeGUD vilket gigantiskt bygge. Vi var uppe på 49.de våningen, och totalt skall det bli 52 våningar. Jag som innan tyckte Lotus tower var stort, nu ser jag det som pyttelitet.

Detta höga tornet, var verkligen obeskrivligt stort, högt, brett, jag vet inte vad. Innuti var det mycket jobb som pågick. Verkligen mycket. Killen som jag gick runt med, passar verkligen in. Han, lixom tornet var lång som fan. Asså jag kände mig som en prick vid honom. Säkert över 2 meter lång.

Detta torn skall bli lägenheter, och det har utsikt över havet. Lätt att jag skulle vilja bo där. På 52.våningen, och ta trapporna upp och ner varje dag. Då kanske jag skulle kunna bli smal :P

Killen frågade mig om jag var rädd för att gå upp på översta våningen. Vi klättra upp (på en stege), och han höll min kamera, vilken utsikt. Men jag tog inga kort då =(

Kan ni gissa vad som hände när vi var påväg ner i hissen?
Den stanna ! Något hände och hissen stanna. När man kollar ner, och ser hur högt upp man är, och inget mer än hissen under dina fötter, så är det lite läskigt. Men det gick bra, det tog inte så lång tid och så fixades problemet. MEN, så stanna den igen! Fan. Men vi var nere vid en våning, och kunde gå ut ur hissen. THANK GOD!







No comments:

Post a Comment