Tuesday, June 1, 2010

::D

Ännu en dag närmare hemresan. Vill inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Varannan sekund kommer det in folk på rummet som vi sitter på. För det mesta för att fråga om olika arbetare (som the timekeepers håller reda på). Alla var så trötta på det, så det bestämdes att en tavla med svar på skulle hängas upp utanför kontoret.

Det blev en liten pysseldag kan man säga. Skriva ut, rita, klistra, skriva...

Tycker det är kul. Bassel hade bestämt att vi skulle ta massa bilder som minne. Så vi åkte upp till de högsta våningarna och fotade. Till och med eng. Nehme var med =)

Bassel skulle ta kort med en av arbetarna som blev överlycklig och ville ha bilden för att han skulle skicka den hem till indien till sin familj. De andra arbetarna blev också sugna på att vara med på foton. Killen som skall sköta hissen lämnade den och kom ut till oss, fastän det var folk i haha. När man bad en av dem ta kort på oss ihop, visste han knappt hur kameran funka. Något nytt :P







Borde börja packa snart. Är rädd för att jag har massa övervikt, tror inte ens grejerna får plats i en väska längre :S. Två månader är faktiskt LÅNG tid, man behöver mkt grejer :P !

2 comments:

  1. för lång tid, min ängel!!! vi alla vill ha dig tillbaks!! Men jag förstår att du ville vara där längre :D världens coolaste erfarenhet har du fått nu!! och som vanligt så lockar du till dig personner men din underbara personlighet!! <3 puss ängel!

    ReplyDelete
  2. Haha, Tack Fressia. Tusen tack, så söt du är. Vi syns snart ! puss

    ReplyDelete